puur

Radio Uur van Puur

GOEDE RADIO MAAKT JE LEVEN EXTRA ECHT

Je week kan pas echt starten na Uur van Puur op je radio. Elke maandag van zes tot zeven komt je timeline tot leven. Het Uur van Puur is interactieve radio. tools, tricks, links en smeuïge columns. Social radio met een kloppend online hart. Week na week bijzondere charismatische gasten en natuurlijk de beruchte Week van Wilg. Wedden dat je kijk op het internet elke week opnieuw kantelt? Wil je meepraten? Gooi die sluizen maar open. Bel ons live! Of nog beter: reageer op Twitter #uurvanpuur

 
foto van Thomas Schlijper

Programmamakers:
Anna-Maria Giannattasio en Esther Gons Luisterlive op de maandagavond of luister terug via de UUR VAN PUUR podcast.  UUR VAN PUUR wordt ook uitgezonden op RTVAmstelveen en RickFM Uithoorn.
 

Meedoen met #uurvanpuur?

Waar kun je Uur van Puur luisteren?

 

Persbericht UUR VAN PUUR op Radio Aalsmeer

sept 2014

artikel Aalsmeervandaag 1 September 2014

Radio Aalsmeer start met een andere programmering en sound. De vertrouwde programma’s zijn in een nieuw jasje gestoken en nieuwe programma’s zijn toegevoegd. Ook nieuw is dat de lokale radiozender voortaan 24 uur per dag te beluisteren is.

Een van die nieuwe programma’s is ‘Uur van Puur’.  Programmamaker Anna-Maria Mantel kruipt iedere maandagavond om 18.00 uur de studio in voor een uur snelle en leuke socialmediaradio. Een programma met interessante gasten en rubrieken, muziek en, zoals ze zelf aangeeft “een glimlach op het gezicht van de luisteraar.”

Bord op schoot momentje
DJ Anna-Maria was de afgelopen weken vaak in de radiostudio te vinden en heeft veel tijd in haar radioavontuur gestoken. “Mijn thuisfront was er niet altijd even blij mee dat ik weer ging oefenen. Maar het is geen kwestie van alleen maar in de microfoon praten en een muziekje draaien,” vertelt ze. “Er komt veel techniek en timing bij kijken. En ik wil nou eenmaal goed voorbereid zijn.”

Vanavond de eerste echte uitzending dus. “Het programma moet nog groeien. Maar het wordt een ‘bord op schoot momentje’ en moet passen bij dit tijdstip. Mensen komen uit hun werk en zitten er doorheen.”

De nadruk ligt voornamelijk op social media en ook haar gasten zijn goeroes op dit gebied. Iedere week worden er tips gegeven over onder andere bloggen. “Ik geloof dat social media de wereld beter en mooier maken. Als je het op een goede manier gebruikt kun je elkaar beter begrijpen.”

Maandagavond
Het ‘Uur van Puur’ wordt iedere maandagavond uitgezonden tussen 18.00 uur en 19.00 uur en is te beluisteren via internet (www.radioaalsmeer.nl). Of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.0 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via Uur van Puur Uitzending gemist.

Flickr

Bekijk alles