SATEKROKET

Anna-Maria
op maandag 02 oktober 2006 om 14:45 uur

 

Beddington

Vaak lees ik de recencies van Johannes en denk ik: " Geef mij maar een broodje sate-kroket."

Voor mij geen hoogdravende culinaire uitspattingen maar liever een Zuid-Italiaanse boerenmaaltijd met veel paprika, uien en knoflook waar je ogen van tranen.

Maar dat moet ik nu bijstellen...nog nooit heb ik zo lekker gegeten. Werkelijk niet. En ik kom minimaal elke maand in een van de toprestaurants van Nederland. Er ging zaterdag een wereld voor me open. Zelfs het brood was beter dan die van mij uit mijn broodmachine.

Jammer, want  de FEBO is goedkoper.

Reacties op SATEKROKET

Sandra 02/10/2006 | 16:59 uur
Thatxc2xb4s a bold statement, Mrs. Mantel! Ik zal het op mijn lijstje zetten! ...xx...
 
Jeanne 02/10/2006 | 19:43 uur
Dat vond Johannes van Dam ook al in het Parool van afgelopen zaterdag. Ik moet er ook eens heen.
 
Ronald 03/10/2006 | 10:45 uur
Tja, Jean staat al heeeeel lang op eenzame hoogte in Amsterdam. Bestaat de Louisiana Kitchen eigenlijk nog?
 
Willempie 04/10/2006 | 10:45 uur
Het is toch heerlijk als je overal van kan genieten? Ik kan ook net zo genieten van een goedkope nasi goreng als van een bordje sterretje van Michelin. En als je een keer zo'n Italiaanse boerenschotel gaat eten, mag ik dan langs komen? (Dan was ik af...)
 
Erik 05/10/2006 | 18:47 uur
Aparte inrichting, wel zo fijn een open keuken, kun je mooi spieken hoe ze je eten maken en er nog wat van leren ook.
 
anna maria heeft gelijk 08/10/2006 | 17:00 uur
@ Willem...ik had het over eten, niet over koken. Niet mijn talent. Maar afwassen graag.
 
Plaats jouw reactie