ITALIAANS RECEPT TEGEN DE GRIEP VAN ANTONIO GIANNATTASIO

Anna-Maria
op zondag 03 juni 2007 om 22:02 uur

 

Het voetbaltoernooi van Arthur eindigde in een klein drama.

De griep greep om zich heen en velde achtereenvolgens een flink deel van de Hindoestanen, Nomaden, Noormannen en Holbewoners.

Arthur zat bij de Indianen en heeft het gered tot dag drie, In Holland is op zoxc2xb4n moment de beste remedie een boter/beschuitje of kippensoep. In Italie gelooft men in dit magische recept van mijn vader. Is het de kleur, De chemische reacties van de ingredienten of het zout van de anjovis...

Ik weet alleen dat her heerlijk smaakt en je er helemaal warm van wordt. Eten , snel onder de wol en de volgende dag ben je weer klaar voor de wereld.

Nodig

Twee stronken broccoli

Schelpenpasta

Olijfolie en twee tenen knoflook

Drie ansjovisjes

Kook de pasta met wat zout zeven a acht minuten. Gooi de grof gehakte broccoli erbij. Weer zeven a acht minuten laten koken en afgieten. Fruit de, ook grof gehakte, knoflook en ansjovis in de olie en gooi het over de macaroni. Pasta e basta!

Simpel, gezond en overheerlijk.

Met de complimenten van Antonio Giannattasio uit Amsterdam Noord.

Reacties op ITALIAANS RECEPT TEGEN DE GRIEP VAN ANTONIO GIANNATTASIO

Sandra 05/06/2007 | 19:06 uur
Ga ik zeker eens proberen... Enne, moeten dat verse of gezouten ansjovisjes zijn?
 
ork 05/06/2007 | 20:16 uur
wat heb jij een vrolijke vader leuk type
 
ork 07/06/2007 | 17:22 uur
lekker
 
Plaats jouw reactie